Alles over overstappen

Overstappen

In dat geval is het verstandig de gegevens van uw huidige abonnement te bekijken. Als u bijvoorbeeld tevreden bent met de snelheid van uw huidige abonnement zoekt u op basis van de snelheid van uw huidige abonnement naar een abonnement dat hiermee overeenkomt.

Onze vergelijker geeft u een overzicht van alle abonnement die voldoen aan uw ingevoede wensen. De prijs die u betaald per maand, per jaar en eventuele acties prijzen en de duur van de acties worden in het overzicht weergegeven. De prijs die u per jaar betaald bevat tevens de extra kosten die u betaald, zoals aansluitkosten, verzendkosten of kosten voor een draadloos modem of decoder.

Gebruik de filter optie om het aantal passende abonnementen te verkleinen. Vergelijk die gegevens met uw huidige abonnement en maak een selectie van de voor u interessante abonnementen. Hebt u een abonnement gevonden dat aansluit bij uw wensen of gebruik dan gaat u verder naar de website van de provider. We raden u aan dat u de specificaties van het abonnement controleert.

 

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.

Vergelijken