Blog

Waarom je in de zorg geen Gmail moet gebruiken - internet vergelijken

Als zorgverlener is het bijzonder handig om gebruik te maken van de diensten van Google zoals Gmail, we zien dit heel vaak nog gebeuren maar dit is eigenlijk niet zo verstandig of zelf heel kwalijk.

Zorgverleners in het nieuwes

Recent was er nog in het nieuws dat kleine zorgverleners...

4G voor Thuis

T-mobile is gestart met een 4G abonnement voor thuis gebruik. "mobiel internet waar vast niet voldoet" dat is de boodschap. Het abonnement richt zich vooraal op mensen waar de vaste verbinding vaak traag of instabiel is.

Hoe werkt 4G voor thuis?

Als je het abonnement afsluit ontvang je...

Internet vergelijken, vergelijkeninternet.nl nieuwe website

Een nieuwe look en feel en een verbeterde gebruikerservaring. Soms is het tijd voor verandering daarom hebben we de website in een nieuwe jasje gestoken. We hebben de afgelopen tijd de hele website vernieuwd zodat we iedereen nog beter van dienst kunnen zijn. In het bijzonder hebben we veel tijd...

T-Mobile vereenvoudigt productkeuze - internet vergelijken

T-Mobile heeft haar product aanbod ten goede vereenvoudigd en helpt u als consument eenvoudiger een keuze te maken. Hoewel veel opties vaak fijn zijn zien consumenten vaak door de bomen het bos niet meer.

Makkelijker...
Muziekdienst Ziggo - internet vergelijken

Ziggo komt met een eigen muziekdienst, en gaat hiermee de concurrentie aan met Spotify. De dienst zal toegankelijk zijn via een website en apps voor mobiele apparaten.

Er zijn twee varianten die worden aangeboden; een variant voor thuisgebruik voor €4,95, en Ziggo overal een variant die...

Ziggo modem als Hotspot - internet vergelijken

Ziggo zet als proef modems en wifi-routers in als hotspots, dit gebeurt momenteel in Groningen en het is een test. Het is een test die inzicht moet geven in de ervaring van gebruikers en technische haalbaarheid.

Hotspots

Niet iedere modem kan worden ingezet als hotspot, de modem of wifi-...

Google hoopt boetes te omzeilen - internet vergelijken

Vanuit Google is er richting de Europese Unie een schikkingsvoorstel gedaan in verband met een onderzoek naar machtsmisbruik van Google. Het gaat hierbij om misbruik van kennis over surfgedrag van gebruikers. Google zo op basis van surfgedrag gerichte advertenties tonen.

Het gaat hier...

LinkedIn meld een betere beveiliging van wachtwoorden

Pers bureau Reuters melde dat het zakelijke sociale netwerk LinkedIn een extra beveiligingslaag gaat aanbrengen om de wachtwoorden van haar gebruikers veilig te stellen.

Dit is een ontwikkeling die volgt op het nieuws van vorige week waarin bleek dat er op een hackers website een lijst...

Wifi in toestellen Air-france-KLM

Air-France-KLM heeft plannen om in 2013 te gaan testen met het aanbieden van Wifi tijdens langeafstandvluchten. Met een telefoon, tablet of laptop zullen reizigers dan tijdens de vlucht toegang hebben tot internet. Wat het zal gaan kosten om toegang te krijgen tot het wifi-netwerk is nog niet...

4G Mobiel internet

In de eerste helft van mei is Tele2 gestart met het aanbieden van 4G netwerk voor consumenten (opvolger van 3G). Het gaat voorlopig nog om een klein gebied waar het netwerk beschikbaar is. De dienst wordt aangeboden in delen van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Lelystad en Tilburg. Op de website...

DDOS aanval XS4ALL

Afgelopen Dinsdag was XS4ALL het slachtoffer van een grote DDos-aanval. Het gevolg van de aanval was dat de mailservers en diverse websites niet bereikbaar waren. De gevolgen van een DDos-aanval waren tijdelijk, een dergelijk aanval...

Tele2 logo

Het contract waar het over gaat is een overeenkomst van minstens 3,5 jaar voor het leveren van vaste telefonie aan ongeveer 200 overheidsinstellingen. Het contract vertegenwoordigt volgens schattingen een waarde van maximaal 120 miljoen euro.

Tele2 is blij dat het contract hen is gegund...

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.