T-mobile komt met 4G voor Thuis

4G voor Thuis

T-mobile komt met 4G voor Thuis

T-mobile is gestart met een 4G abonnement voor thuis gebruik. "mobiel internet waar vast niet voldoet" dat is de boodschap. Het abonnement richt zich vooraal op mensen waar de vaste verbinding vaak traag of instabiel is.

Hoe werkt 4G voor thuis?

Als je het abonnement afsluit ontvang je van T-mobile een 4G modem. Deze modem maakt verbinding met 4G en zet dit om in een wifi netwerk voor thuis. Met het modem kan je tot 32 apparaten verbinden met internet. En er is alleen een stroom aansluiting nodig voor de installatie. Dus geen hoek in huis met allerlei kabels meer.

Wat voor abonnementen zijn er?

Er zijn 3 verschillende internetbundels: Small, Medium en Large

Small 

Kosten: € 30 per maand *
Databundel: 25GB

Medium

Kosten: € 30 per maand *
Databundel: 50GB

Large

Kosten: € 50 per maand *
Databundel: 100GB

*Bij alle bunderls geld een eenmalige bijbetaling van € 99,95 voor het modem.

Wat zijn de voordelen

Omdat het een nieuwe dienst betreft zijn we erg benieuwd hoe deze ontvangen gaat worden. Voor consumten die alleen internet nodig hebben en altijd te kampen hebben met een trage of slechte verbinding zou dit mogelijk een welkome oplossing zijn.

Wat zijn de nadelen

In tegenstelling tot de vaste aansluiting ben je met een 4G voor thuis abonnement wel net als bij je mobiele databundel gebonden aan een databundel met een limiet. Bij vaste aansluitingen is dit niet gebruikelijk en dit kan toch wel als nadeel worden aangemerkt. Het is zeker geen internet verbinding voor de fanatieke downloader. 

We volgen de ontwikkeleing en plaatsen mogelijk meer informatie op een later tijdstip.

 

 

 

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.