Vernieuwde website

Internet vergelijken, vergelijkeninternet.nl nieuwe website

Vernieuwde website

Een nieuwe look en feel en een verbeterde gebruikerservaring. Soms is het tijd voor verandering daarom hebben we de website in een nieuwe jasje gestoken. We hebben de afgelopen tijd de hele website vernieuwd zodat we iedereen nog beter van dienst kunnen zijn. In het bijzonder hebben we veel tijd besteed aan de mobiel gebruikerservaring. Vrijwel alle informatie die beschikbaar is op een laptop of desktop is nu ook beschikbaar op je mobiel. We hopen dat we met deze wijzigingen weer veel mensen kunnen helpen bij het vinden van het juiste internet abonnement.

Mobiel

De website was al geruime tijd mobiel te gebruiken maar er waren nog een hoop wensen die we nu in de huidige versie hebben kunnen realiseren. Erg belangrijk omdat de kans dat je dit artikel leest vanaf je mobiel erg groot is. De tijd die we met zijn alle online doorbrengen is voornamelijk via een mobiel apparaat. Met je mobiel in en om het huis of met de tablet op de bank. Het is daarom ook erg belangrijk dat de we iedereen in dat gebruik zo goed mogelijk tegemoet komen. 

Internet abonnementen vergelijk

Aan onze internet vergelijker is niets verandert, deze is nog steeds even onafhankelijk als altijd alleen je vind nu nog sneller het juist internet abonnement en alles ziet er weer net iets mooier en aangenamer uit dan voorheen.

 

Label: 

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.

Vergelijken