Ziggo

Ziggo is aanbieder van Internet, telefonie en televisie via de kabel. De internet snelheid van Ziggo loopt op tot 200 Mbits bij het grootste alles in 1 abonnement. Een voordeel van de internet abonnementen van Ziggo is dat ze een contractduur van 1 maand hebben en maandelijks gewijzigd kunnen worden.

Internet abonnementen van Ziggo

Reacties

al een paar jaar gebruiker van Ziggo internet alles in 1. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen en geen problemen gehad. Ik download niet veel en heb hier omtrent ook geen ervaring mee.

4

Mijn ervaring met Ziggo gaat nu al terug sinds ze onder de naam Casema actief waren. Wel eens storing gehad maar het feit dat je per maand kan opzeggen of je abonnement kan wijzigigen vind ik erg fijn. Alles in 1 plus van ziggo is het abonnement dat ik nu heb en haal zelfs iets snellere internetverbinding dan dat ze beloven...mij hoor je niet klagen:)

0

Ervaring delen

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.