Disclaimer

Vergelijkeninternet.nl bied aan haar gebruikers de mogelijkheid producten van derden onderling te vergelijken en via links de producten direct te vinden. De website beoogd een startplaats te zijn voor de product of diensten vergelijking die u helpt een objectieve keuze te maken uit het brede aanbod van aanbieders. Vergelijkeninternet.nl verzamelt en bundelt de informatie van aanbieders en geeft een transparante en onpartijdige weergave.

Inhoud

De informatie op deze website wordt met grote regelmaat aangevuld of geactualiseerd. Het is echter mogelijk dat informatie niet juist of onvolledig is. Vergelijkeninternet.nl is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid en/of betrouwbaarheid van de gegevens, informatie, adviezen of gevolgen die deze informatie hebben op de keuze van de gebruiker voor een product van derden. Tevens is zij niet aansprakelijk voor de kwaliteit of betrouwbaarheid van producten of diensten van derden

 

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.