Veel gestelde vragen

Er komen regelmatig vragen binnen van bezoekers die veelvuldig voorkomen. We proberen hier een lijst bij te houden van veelgestelde vragen om je sneller te kunnen helpen. Natuurlijk beantwoorden we ook graag vragen waarop je hier, of in de informatie sectie geen antwoord hebt kunnen vinden. Vragen die vaak voorbij proberen we altijd zo snel mogelijk toe te voegen.

Internet

Een hele goed en misschien wel de belangrijskte vraag bij het uitzoeken van een internet abonnement is welke snelheid moet ik kiezen. Om die vraag te beantwoorden is het belangrijk om vooraf te bedenken wat voor een internet gebruiker je bent. Wil je alleen af en toe wat informatie opzoeken en emailen of moet je ook online kunnen gamen en video's bekijken via een on-demand dienst.

Het is erg vervelend als je wifi verbinding storingen heeft, zo haal je niet uit je internet waarvoor je betaald dus het is belangrijk deze storingen op te lossen. Lees verder om meer te leren over de oorzaken en oplossingen.

 

Glasvezel is een veelgebruikte naam voor een verbindingstechniek die zeer hoge dataverbindingen mogelijk maakt. Glasvezel maakt parallelle verbindingssnelheden mogelijk wat inhoud dat de upload snelheid even snel is als de download snelheid. Bij een download snelheid van b.v. 100Mb kan dus ook met 100Mb worden geüpload. Glasvezel aansluitingen worden voor consumenten momenteel nog maar in beperkte gebieden aangeboden maar dit wordt steeds verder uitgebreid.

Algemeen

Onze dienst beperkt zich tot het aanbieden van informatie. En bieden u als bezoeker een systeem om de beschikbare abonnementen, bijbehorende prijzen en specificaties te vergelijken. Dit doen wij vanuit een onpartijdige positie en willen dat graag zo houden om u als bezoeker naar ons beste kunnen te bedienen.

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.