Storingen

Storingen

Het is erg vervelend wanneer u last heeft van storing op uw aansluiting van televisie, internet of telefonie. Hier vindt u veel voorkomende oorzaken van storingen, uitleg en tips om de storing te verhelpen. Een storing kan ontstaan door de omstandigheden bij u thuis, maar het kan ook zijn dat de oorzaak bij uw provider ligt.

Bij u thuis

De oorzaak van een storing ligt in veel gevallen verscholen in het netwerk of instellingen bij uw provider. Maar het komt ook regelmatig voor dat de oorzaak verscholen ligt in de aansluiting binnen uw huis. De provider is verantwoordelijk voor het netwerk en aansluiting tot aan uw huis, en u bent zelf verantwoordelijk voor goede kabels en aansluiting bij u thuis. Met behulp van onze informatie over storingen kunt u in de meeste gevallen uitvinden of de oorzaak van een storing bij u of uw provider ligt.

Bij uw provider

Heeft u uitgesloten dat de oorzaak van de storing bij u thuis ligt of dat er gepland onderhoud plaatsvindt? Controleer dan of er een storing is gemeld door uw provider, de meeste providers geven op hun website informatie over actuele storingen. Bent u niet geinformeerd over onderhoud en worden er geen meldingen gedaan over actuele storingen, neem dan contact op met de klantenservice van uw provider. De klantenservice nummers van uw provider vindt u in onderstaande overzicht.

Waardering

Over vergelijken

Veiligheid op Internet

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.

Vergelijken