Over ons

Op Internet Vergelijken ww.vergelikeninternet.nl heb je als consument de mogelijkheid snel inzicht te krijgen in het aanbod van internet abonnementen. We vergelijken alle abonnementen en bieden informatie over internet, telefonie en televisie. Je kunt bij ons een onafhankelijk vergelijking maken om binnen je persoonlijke wensen een keuze te maken welk abonnement hierop aansluit.

Eerst de gegevens overzichtelijk op rij en dan beslissen, dat is de gedachte achter Internet vergelijken. De keuze makkelijker maken en zorgen dat je vertrouwd op de gegevens die je ziet.

Dus niet meer uren achter de computer om alle voordelen en nadelen af te wegen van ieder abonnement, daar hebben je tegenwoordig geen tijd meer voor. We bieden je daarom de abonnementen van alle landelijke providers in 1 overzicht om snel een abonnement te vinden dat past bij jou eisen, wensen of budget. Internet is het uitgangspunt, de mogelijkheden voor televisie, bellen en mobiel gebruik maken van internet vergeten we daarbij natuurlijk niet uit het oog. Uiteindelijk draait het om jou wensen. 

Hoe worden wij hier wijzer van

Wij zijn geen onderdeel van een provider en zijn op geen enkele wijze aan geen enkele provider verbonden, wij maken daarom onze eigen keuzen en doen er alles om onze dienstverlening volledig af te stemmen op de consument. Dit resulteert in een zo actueel en objectief mogelijk inzicht in alle beschikbare abonnementen. Alle informatie wordt binnen ons systeem met wiskundige objectiviteit behandeld en aangeboden. Wanneer er via ons een abonnement wordt afgesloten ontvangen wij  van een tussenpartij, zonder extra kosten voor de consument, een vergoeding. Contracten worden dus niet bij ons afgesloten en zijn wij zijn niet verbonden aan de overeenkomst tussen de consument en een provider.   

Onafhankelijk vergelijken

Vergelijken doe je zelf, wij bieden je de middelen. Onze website bevat alle beschikbare abonnementen. Daaruit bepaal je zelf wat voor jouw van belang is. Alle abonnementen zijn per categorie vindbaar en op basis van filters verklein je de resultaten. De getoonde prijs informatie is volledig ontleed om het effect van prijspsychologie, dat overal wordt toegepast, weg te nemen.  We tonene dus geen actieprijzen zoals op veel plaatsen wel het geval is maar tonen je de gemiddelde maanprijs en de totale contractprijs. Aanbiedingen en prijzen  te ontledenDe gegevens worden dagelijk bijgewerkt om te zorgen dat je altijd een actueel beeld hebt van het aanbod. 

Wat mag je van ons verwachten

De keuze voor een nieuwe abonnement eerlijk, onafhankelijk en makkelijk aanbieden, zonder dat je wordt lastig gevallen door reclame en banners die je verleiden een keuze te maken die niet aansluit op je wensen. Het aanbod van internet aanbieders is vele malen groter dan vroeger en het aantal abonnemeten per provider groeit voortdurend. We helpen je graag om dit aanbod overzichtelijk te maken zodat je snel een keuze kunt maken. En we bekijken voortdurend hoe en waar we dit nog duidelijker en efficiënter kunnen inrichten.

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.

Vergelijken