Caiway

Caiway is aanbieder van internet, televisie en telefonie, dit doen zijn via het glasvezel netwerk. Glasvezel heeft ten opzichte van de kabel of de telefoonaansluiting dat grote voordelen in snelheid. De upload snelheid is in tegenstelling tot andere tecnhnieken even groot als de downloadsnelheid. Glasvezel is de aansluiting van nu maar ook van de toekomst, door voortdurend toenemende hoeveelheid data die we consumeren zal glasvezel in de komende jaren ook voor consumenten de standaard gaan worden.

Beschikbaarheid

Caiway levert digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente.

Check je postcode om gelijk te zien of de internet abonnementen van Caiway bij jouw beschikbaar zijn.

Internet abonnementen van Caiway

Reacties

Ervaring delen

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.