Telfort

Telfort is onderdeel van KPN en richt zich op de consument die een goede, eenvoudige en vooral voordelige internet provider zoekt. Bij Telfort ontvang je afhankelijk van de snelheid je internet via ADSL(2) of VDSL en kan zo in bijna alle gevallen een internet abonnement bieden dat voldoet aan je wensen.

Internet abonnementen van Telfort

Reacties

Thank you so much for providing iiivdnduals with remarkably pleasant chance to compare the different contracts. I think i have made a good decision based upon the provided information.

4

Ik heb de afgelopen jaren een teflort abonnement gehad en ben er redelijk positief over. Ik belde en sms'te eigenlijk nooit over mijn bundel heen en daardoor waren de kosten laag. Nadelen vond ik wel de klantenservice waar ik slecht werd geholpen en het feit dat de sms bundel na 100 alleen 1000 sms'jes aanbied. Nu ga ik eens een Vodafone abonnement proberen

3

Ervaring delen

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.

Vergelijken