Internet

4G voor Thuis

T-mobile is gestart met een 4G abonnement voor thuis gebruik. "mobiel internet waar vast niet voldoet" dat is de boodschap. Het abonnement richt zich vooraal op mensen waar de vaste verbinding vaak traag of instabiel is.

Hoe werkt 4G voor thuis?

Als je het abonnement afsluit ontvang je...

Waarom vergelijken

Een internet provider wil u graag als nieuwe klanten aan zich binden door middel van aanbiedingen en acties. Om de juiste keuze te kunnen maken is het verstandig om de abonnementen onderling te vergelijken. Om de vergelijking te maken uit het enorme aanbod van abonnementen om vervolgens zelf tot een keuze te komen bieden wij u gratis onze internet vergelijker.

Vergelijken

Onderstaand vind u informatie en uitleg over onze de website en hoe u deze optimaal kunt inzetten om een goed passend internetabonnement te kiezen. Wij hopen u zo te helpen om mogelijk te besparen op uw vaste lasten met een goedkoop internet abonnement.

Glasvezel

Glasvezel is een veelgebruikte naam voor een verbindingstechniek die zeer hoge dataverbindingen mogelijk maakt. Glasvezel maakt parallelle verbindingssnelheden mogelijk wat inhoud dat de upload snelheid even snel kan zijn als de download snelheid. Bij een download snelheid van b.v. 100Mb kan dus ook met 100Mb worden geüpload. Glasvezel aansluitingen voor thuis worden in steeds meer plaatsen aangeboden maar zijn helaas nog lang niet overal mogelijk. Doe de postcodecheck om te zien of een glasvezel verbinding mogelijk is op jouw adres. 

Algemene informatie

Bent u op zoek naar informatie over internet, televisie of telefonie. Onze informatie pagina's bevatten een uitgebreide hoeveelheid aan informatie die u kunnen helpen bij het kiezen van een passend abonnement. Wij geven tips en achtergrond die u kunt gebruiken om beter te begrijpen wat bepaalde termen beteken en zo een beter overwogen keuze te kunnen maken zodat u misschien een goedkoper internetabonnement kunt afsluiten om zo te besparen op uw vaste lasten.

Downloadsnelheid

Downloadsnelheid staat voor de hoeveelheid data die u in een bepaalde tijd via uw internet verbinding kunt ophalen van et internet. Deze snelheid wordt doorgaans gemeten in kilobits per seconde (kbps) of megabits (Mbit of Mb) per seconde (Mbits/s zoals wij deze op onze website gebruiken).

Over ons

Al sinds 2012 bieden we onze objectieve en onafhankelijke internet vergelijker om te helpen bij de eerste stap in het overstappen en afsluiten van een internetabonnement.